top of page

Nieuw: mentor sessies!

Bijgewerkt op: 13 apr. 2023

In je ontwikkeling leer je van mensen die op je pad komen. Dit zullen steeds weer nieuwe mensen zijn, die kunnen aansluiten bij waar jij op dit moment bent in je ontwikkeling als mens zoals God je heeft bedoeld. Niet alles wat je wilt leren en ontwikkelen, kun je helemaal uit jezelf halen. De ervaringen van anderen kunnen je helpen om verder te groeien.


Daarom bied ik naast coaching ook mentor gesprekken aan om jouw ontwikkeling te ondersteunen.


Tijdens mentorsessies ben ik je sparringpartner en stel ik verdiepende vragen. Ook kan ik in deze sessies ingaan op jouw vragen.


Het verschil met coaching zit hierin: In het coachen gaat het helemaal over jouw proces. Hoe kun jij je doel bereiken en wat heb je daarvoor nodig. Daarbij blijven mijn eigen ervaringen en inzichten veelal buiten beschouwing.


Heb je echter juist behoefte aan het sparren en horen over de kennis en (levens)ervaring die ik heb opgedaan in verschillende gebieden, dan is een mentor traject misschien iets voor jou.


Onderwerpen zouden kunnen zijn:


Hoe zorg je voor een goede balans in geven en ontvangen, inspanning en ontspanning, hoe kom je tot rust


Zelfzorg toepassen als je betrokken bent in leiderschap (ook/juist binnen de kerk)


Omgaan met uitdagingen in leiderschap


Omgaan met moeizame (familie)relaties


Uitdagingen binnen het ouderschap (als je kinderen hebt in de leeftijd tot 15 jaar)Omdat dit een nieuw aanbod is in mijn praktijk krijg je een mooie korting!De eerste 5 sessies kosten samen 187,50. Na deze 5 sessies evalueren we met elkaar. Heb je behoefte aan een voortzetting van het mentor traject dan kost elke volgende sessie €47,50.

De gesprekken kunnen fysiek of online plaatsvinden. Ook wandelen (omgeving Berkel) is een optie! De gesprekken duren ongeveer een uur.


Als blijkt tijdens de evaluatie dat het nodig is om wat dieper in te gaan op de vragen die je tegenkomt bij jezelf dan heb je de mogelijkheid om over te stappen op een coachingstraject. Je betaalt dan het tarief van €75 per sessie.


Wil je meer weten of je aanmelden voor het mentoring programma?

Dat kan!

Je kunt met me in contact komen door te mailen naar:

Bellen kan ook: 06-49744353.

Ik sta je graag te woord!

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page