top of page

Kracht & Rust

Bijgewerkt op: 8 feb.


Samen met Samantha Huizinga geef ik workshops vanuit het programma Kracht & Rust. Een programma voor vrouwen die vanuit een christelijke basis hun veerkracht willen vergroten en meer willen leven vanuit innerlijke rust.


Om een gezond leven te leiden is het van belang dat er balans is in inspanning en ontspanning en dat er ruimte is voor rust. Echte rust. Niet de "wel op de bank zitten maar van binnen nog net zo druk zijn" rust.

Nee, rust die maakt dat je lichaam en geest worden opgefrist.


We merken echter dat veel (christelijke) vrouwen moeite hebben om hun lichaam en gedachten tot rust te brengen.

Er zijn belemmerende overtuigingen of gedachten van veroordeling die naar voren komen, juist als je rust of ontspanning zoekt.

Er is angst om gevoel de ruimte te geven.


Op zaterdag 23 maart 2024 geven wij een workshop over het thema rust en ontspanning. We noemen dit ook wel mindfulness.Wat gaan we doen?

We kijken tijdens deze workshop samen naar verschillende vormen die je kunnen helpen om rust en ontspanning te vinden. Dit doen we vanuit onze christelijke basis, we kiezen vormen die daarbij aansluiten.

We kijken er niet alleen naar, je gaat het ook zelf ervaren! Zo kun je erachter komen welk vorm bij jou past en waar je thuis verder mee aan de slag kan.


Wie zijn wij?

Samantha en ik zijn beide gecertificeerde coaches met een christelijke achtergrond. Wij hebben samen jarenlange ervaring in coaching, HR en gezondheidszorg. Daarnaast putten we uit onze persoonlijke uitdagingen en ervaringen met betrekking tot vitaliteit en veerkracht.


Locatie: Berkel en Rodenrijs

Tijd: 10.00 -12.00 uur

Tip: trek comfortabele kleding aan, we doen ook oefeningen op een matje


Wij zijn heel enthousiast over deze workshop! Wil jij er bij zijn?82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page