top of page

Kracht & Rust

Bijgewerkt op: 4 dagen geledenDownload de pdf voor meer informatie!


Informatie Workshops Kracht en Rust
.pdf
Download PDF • 137KB

In oktober 2023 starten we met het programma Kracht & Rust, voor vrouwen die vanuit een christelijke basis hun veerkracht willen vergroten en meer willen leven vanuit innerlijke rust.


Alle informatie op een rij:


Het programma bestaat uit 4 workshops. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het verdiepingstraject. Informatie over het verdiepingstraject volgt in het najaar.


De workshops en het verdiepingstraject sluiten op elkaar aan en bieden samen een compleet traject dat bijdraagt aan het (her)vinden van een gezonde balans in je leven.


We starten in oktober met 4 workshops. Het is mooi als je alle 4 de workshops kunt volgen maar er is ook een mogelijkheid om je in te schrijven voor één van de workshops als het onderwerp je specifiek aanspreekt.


De workshops worden gegeven door Carline Visser en Samantha Huizinga, gecertificeerde coaches met een christelijke achtergrond. Wij hebben samen jarenlange ervaring in coaching, HR en gezondheidszorg. Daarnaast putten we uit onze persoonlijke uitdagingen en ervaringen met betrekking tot vitaliteit en veerkracht.


Data en kosten: de data voor de workshops zijn op aanvraag. Heb je interesse, stuur even een berichtje via de contactgegevens. Dan nemen wij contact met je op!Workshop 1 – Zijn wie je écht wilt zijn

Prijs: €55; incl. koffie en theeWorkshop 2 – In Balans

Prijs: €55; incl. koffie en theeWorkshop 3 – Kracht in Rust

Prijs: €55; incl. koffie en theeWorkshop 4 – En nu jij!

Prijs: €55; incl. koffie en thee
Wil jij je meteen inschrijven? Dat kan!
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Veilig

bottom of page