top of page

O V E R Z I C H TAls je ergens last van hebt helpt het om uit te vinden waar het in zit. Of het nu chronische pijn is, gevoelens van angst of onrust, gevoel van onvrede of wat het ook is bij jou.


Dit in kaart brengen geeft overzicht. Ook wanneer je er altijd last van hebt zijn er variaties in intensiteit.


Na een lesdag weet ik dat ik de dag erna meer pijn heb. Eigenlijk is het te ver (autorijden), te lang (hele schooldag) en teveel (prikkels, emoties, indrukken, beoordelingsmomenten). Maar omdat ik dit weet, overvalt het me minder als ik de volgende dag wakker word en ik moeizaam (lees: verpletterd) opsta.


Zo kan het ook zijn bij die gevoelens die ik eerder noemde. Als je bijvoorbeeld altijd een angstig gevoel ervaart, kunnen er toch variaties in zijn. Op spannende momenten, bij dingen die je raken, wanneer er veel op je af komt.


Uitvinden wat invloed heeft op hoe je je voelt kan je helpen om met meer compassie naar je conditie te kijken, of dit nu fysiek is of mentaal.

Het is niet zo gek dat ik me zo voel want...... (vul maar in voor jezelf).


Breng jij de omstandigheden die je gevoel beïnvloeden wel eens in kaart?


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page