top of page

Wachtlijst

Bijgewerkt op: 14 mei 2023


"Carline weet door goed te luisteren de juiste bewoordingen te geven aan je struggles, wanneer je zelf de draad even kwijt bent.

Soms lijkt het of ze je gedachten anders weet te ordenen, waardoor het probleem, maar zeker ook de oplossing helder worden. Hierbij houdt zij altijd voor ogen: waar heb jij behoefte aan? De helderheid die zij schetst, geeft meer inzicht in jezelf en daardoor lijkt de oplossing ook vanuit jezelf te komen."


De jonge vrouw die dit schreef kwam in mijn praktijk voor een paar sessies ter overbrugging, tot ze terecht kon bij de psycholoog bij wie ze op de wachtlijst stond.


Het was nodig voor haar om te delen en al pratende op een rijtje te zetten wat ze tegenkwam in haar leven.


Ze is een intelligente vrouw die al veel heeft meegemaakt in haar leven. En door verschillende gebeurtenissen merkte ze dat ze zo niet verder kon. Toen ze eenmaal had aangegeven dat ze hulp nodig had, kwam ze helaas terecht op een wachtlijst.


Het was mooi dat ze bij mij aanklopte en dat ik een paar sessies met haar kon werken. De gesprekken zorgden ervoor dat ze inzicht kreeg in een aantal patronen die waren ontstaan.


Het waren maar een paar sessies. Zonder einddoel, maar zeker helpend voor haar tot ze bericht kreeg dat ze bij de psycholoog terecht kon.


Daar werkte ze verder aan haar herstel.


Ook als je op de wachtlijst staat voor hulp elders ben je welkom in mijn praktijk. We gaan dan niet de diepte in, maar ik kan je wel ondersteuning bieden zolang je moet wachten op de zorg waarvoor je bent aangemeld.


Neem gerust contact met me op als je twijfelt of ik iets voor je kan betekenen.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page